Kontakt
Algemene Zelfbouwdienst
Molenstraat 9 f
5331 AX Kerkdriel
Homepage:www.algemenezelfbouwdienst.nl
Telefoon:06-51241733
Fax:

Accenten met kleurige tegels

Durf kleur te gebruiken! Gekleurde tegels zorgen voor accenten in de badkamer.

Hoe bont mag het worden? Deze vraag is helemaal niet zo eenvoudig te beantwoorden. Want terwijl het de een volstrekt niet bont genoeg kan zijn, houden anderen meer van een subtieler kleurgebruik. Deskundigen op het gebied van mode, design en interieurinrichting hebben dat al lang onderkend en beschouwen beide trends als gelijkwaardig: het huidige kleurenpalet – van een diepe, krachtige full colour tot en met softe pasteltinten – is zo breed dat iedereen hier geheel naar eigen smaak de juiste tint aantreft en zich in de gekozen kleurenwereld helemaal op zijn gemak kan voelen – ook in de badkamer.

Want kleur hoort in elke moderne verwenbadkamer thuis. Voorbij zijn de tijden waarin wit de badkamerkleur bij uitstek was. Uiteraard raken witte tegels en wit keramiek nooit uit de mode, maar er zijn ook prachtige alternatieven waarmee je de badkamer een herkenbaar eigen individueel cachet kunt geven – bijvoorbeeld als je de wanden vormgeeft met gekleurde tegels. Of je nu de voorkeur geeft aan klassieke kleuren of aan moderne impulsen – met de hoogwaardige tegelconcepten van merkfabrikant Villeroy & Boch Tegels ontstaat in elke badkamer een evenwichtige kleurenharmonie.

Levensvreugde en optimisme

De aansprekende kleuren van de tegelserie TWIST brengen een goede stemming in de badkamer. De decortegels met reliëf in helder groen zijn ideaal voor individuele, experimentele interieurinrichtingen. Mensen die hun woonwereld een krachtige, stijlvolle uitstraling willen geven, zullen enthousiast zijn.

Perfect gecombineerd

De zachte pasteltinten en de schitterende kleuren van de tegelserie TWIST passen gewoon perfect bij elkaar. De doordacht op elkaar afgestemde kleurenwereld van mint en petrol, met daarbij groen en wit, maakt een bijzonder frisse en levendige indruk. Voor een aantrekkelijk kleuraccent zorgt de smalle decorstrip met 3D-reliëf – die de wand optisch verdeelt, met wow-effect!

Genuanceerde kleurverlopen

De tegelserie DÉGRADÉ is geïnspireerd door de onweerstaanbare wisselingen van het licht: van ijl daglicht tot schaduwrijke nachtkleuren. Daarbij werkt DÉGRADÉ met ingetogen, rustige oceaan- en luchtkleuren als azuurblauw of petrol, die in fijn op elkaar afgestemde kleurverlopen hun geheel eigen ritme op de wand ontplooien – subtiel afstekend met gedekt wit. Zo accentueert DÉGRADÉ diverse wandoppervlakken en maakt van elke badkamer een blikvanger in een modern vormgegeven interieurinrichting.

Kakelbonte cartoonpret

Iedereen die jong of jong gebleven is, of gewoon plezier beleeft aan grappige stripfiguren, opgelet: Cats & Dogs uit de serie COLORVISION KIDS is met kakelbonte kleuren niet alleen iets voor kinderen. De tegels, voorzien van artistiek-modern geschetste honden- en kattenmotieven, zijn ook heel geschikt voor het chiquere gastentoilet of de vrolijke gezinsbadkamer.

Authentieke wellness-sfeer

Met vrolijke kleuren en subtiele, eigentijdse bloemmotieven, ton sur ton uitgevoerd en afgestemd op de desbetreffende basiskleuren, brengt de tegelserie SUMMERLOVE een ongedwongen zorgeloosheid in de interieurinrichting. De gekleurde tegels maken een bijzonder frisse indruk in combinatie met wit. Met SUMMERLOVE voel je je in elke badkamer thuis – of je nu blauw of geel neemt, twee van de in totaal zes kleuren van de serie.