Kontakt
Algemene Zelfbouwdienst
Molenstraat 9 f
5331 AX Kerkdriel
Homepage:www.algemenezelfbouwdienst.nl
Telefoon:06-51241733
Fax:

Over Wavin Nederland

Wavin Nederland maakt deel uit van de Wavin Groep. Wavin is Europees marktleider in kunststof leidingsystemen en levert effectieve oplossingen voor essentiële behoeften van het dagelijks leven: een veilige distributie van drinkwater en gas, duurzaam beheer van regenwater en afvalwater, energie-efficiënte verwarming en koeling van gebouwen, elektro, telecom en industriële toepassingen.

Onze klanten profiteren van ons Europese leiderschap, de lokale aanwezigheid, inzet voor innovatie en technische ondersteuning. We voldoen al jaren aan de hoogste duurzaamheidsstandaarden. Wavin draagt zorg voor betrouwbare levering aan onze klanten en ondersteunen ze bij het behalen van hun doelstellingen.

Wavin Nederland heeft ongeveer 400 medewerkers, verdeeld over de hoofdvestiging in Hardenberg en 17 filialen verspreid over Nederland.

Naast de eigen filialen zijn er in Nederland zo'n 175 handelsbedrijven die het Wavin assortiment voeren. Wavin Nederland streeft er naar de verkrijgbaarheid van haar producten nog verder te verbeteren. Samen met de handel zal het aantal distributiepunten voor het assortiment binnen- en buitenriolering verder worden versterkt.

Van product-ontwerp tot en met after-sales-service: kwaliteit staat bij Wavin Nederland voorop! Wavin bezit al jaren het ISO 9001 kwaliteitscertificaat. Onze producten zijn voorzien van de keurmerken KOMO, KIWA, KEMA of Gastec Qa.

Het hoofdkantoor van Wavin Groep is gevestigd in Zwolle. Wavin Groep heeft vestigingen in meer dan 25 landen met meer dan 30 productielocaties. Buiten Europa opereert Wavin via een wereldwijd netwerk van agenten, licentiehouders en distributeurs. Wavin heeft meer dan 5000 medewerkers en heeft een jaarlijkse omzet van circa € 1,2 miljard. Sinds 2012 is Wavin onderdeel van de Mexichem Groep, de Latijns Amerikaanse wereldleider in kunststof leidingsystemen en petrochemische industrie.

Downloads & Informatie

Downloads & Informatie

Download hier brochures van Wavin.

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws

Lees hier het laatste nieuws over Wavin Nederland B.V.

Referenties

Referenties

Referenties van Wavin.