Kontakt
Algemene Zelfbouwdienst
Molenstraat 9 f
5331 AX Kerkdriel
Homepage:www.algemenezelfbouwdienst.nl
Telefoon:06-51241733
Fax:

Onze werkwijze

Veranda-tilburg-2.jpg

Bij Algemene Zelfbouwdienst Kerkdriel (AZK) heb je één aanspreekpunt voor bouwklussen in de breedste zin van het woord. Wij opereren vooral in de regio Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Maasdriel. Draaiende kracht achter het bedrijf is Richard van der Linden. De werkzaamheden worden over het algemeen allemaal door Richard zelf uitgevoerd. Dit is voor u als klant wel zo prettig omdat u dan slechts 1 persoon over de vloer heeft. In een aantal gevallen wordt Richard ondersteund door een stukadoor, waarmee hij al 10 jaar samenwerkt. Deze werkt ook als zelfstandige. De kracht van AZK zit verweven in het feit dat Richard va der Linden het enige aanspreekpunt is en de flexibiliteit die ermee gepaard gaat. Zo kan een afspraak altijd nog gewijzigd worden, ook al is deze vastgelegd in een offerte.

Tegels en sanitair

Wij doen al ruim 10 jaar zaken met Jan van Erp tegels en sanitair. Dit bedrijf bestaat al 50 jaar en heeft diverse showrooms. Mocht u op zoek zijn naar sanitair of tegels dan is het mogelijk dat wij een afspraak voor u maken met een van de vakspecialisten van Jan van Erp. U krijgt altijd de beste aanbieding en u hoeft geen aanbetaling te doen.

Stucwerken

Wij werken samen met Wim Ropars stukadoorsbedrijf uit Kerkdriel die voor ons al het stucwerk voor zijn rekening neemt. Dit is tenslotte echt een

vak apart.